Coaching pszichológia

szakértelemmel és etikusan az ügyfelek 
sikerességének és életelégedettségének növeléséért.

Hozzáértő coachot keres? Segítünk!

Ha munkahelyi és személyes céljai megvalósításához coachot keres, vagy elhatározta, hogy fontos változásokat valósít meg az életében, keressen meg minket egy kedvezményes igényfelmérő találkozóra. Ezen a találkozón:

  • Pontosíthatja a céljait és átgondolhatja az erőforrásait
  • Tisztázhatja, hogy coachingra, vagy más típusú szolgáltatás (tanácsadás, tréning, terápia) lehet a leghasznosabb a céljai eléréséhez

A találkozó után – amennyiben erre igény tart - írásban bemutatunk 2-3 MCPE coachot akik közül választhat. Írjon emailt és visszahívjuk egy időpont egyeztetésre! A 60 perces igényfelmérő találkozó díja 5000 Ft.

Közösségi és tudományos tevékenységünk

Képzéseink

MCPE  Vezetői és Üzleti Coach Képzés

A hazánkban egyedül álló 160 órás program stratégiát, gyakorlati készségeket és eszköztárt nyújt a vezetők és vállalkozók coachingjához. A résztvevők fejlesztik a coaching szemléletüket és kompetenciáikat, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott sztenderdeknek (többek között az ICF normáknak). Eszközöket kapnak az ügyfél erősségeinek és fejlesztendő területeinek felméréséhez és a coaching folyamat megvalósításához. Terepmunkán alapuló akciótanulás és coaching szupervízió teszi lehetővé a mélyebb szintű személyes fejlődést. A képzést vezetői, HR, tanácsadói és tréneri tapasztalattal rendelkező kollégáknak javasoljuk.


Új képzésünk 2020. január 11-én indul. Jelentkezési határidő 2019. december 15.


A képzés leírása letölthető innen:

MCPE Vezetői és Üzleti Coach Képzés 2020

MCPE Coaching Pszichológus Licenc Képzés

A képzés célja a pszichológus (MA/MSc) végzettségű szakemberek felkészítése a coaching szemléletmód és eszköztár hatékony alkalmazására. Egy közös, alapképzést követően  life (karrier, egészség, párkapcsolati), vagy üzleti – vezetői coaching területre lehet specializálódni. Most ősszel az üzleti - vezetői specializáció indul. A résztvevők képessé válnak az ISCP és az ICF kompetenciák hatékony alkalmazására. Eszköztárat kapnak a life, vagy az üzleti coachinghoz. A képzést sikeresen elvégzők igényelhetik az MPT és MCPE által kiadott coaching pszichológus licencet és társult tagjaivá válhatnak a Nemzetközi Coaching Pszichológiai Társaságnak. 


A képzés ebben az évben nem indul. Lehetség van az MCPE Vezetői és Üzleti Képzését kedvezményesen elvégezni és a coach oklevélen túl coaching pszichológus licencet szerezni.

MCPE Life Coach Képzés

A 100 órás képzés célja a life coaching szakszerű és etikus alkalmazásához szükséges szemléletmód, ismeretek és készségek fejlesztése. A résztvevők elsajátítják a life coaching cél- és eredményközpontú, valamint az életkészségek fejlesztésére irányuló stratégiáját. Eszközöket kapnak az általános life coaching folyamathoz, továbbá specializálódhatnak karrier, párkapcsolati és egészség coachingra. Sajátélményű egyéni és csoportos life coaching, valamint esetmegbeszélés és coaching szupervízió során mélyíthetik el ismereteiket. A képzésre felsőfokú végzettségű, magas szintű önismerettel rendelkező, a tudományosan igazolt és nem „ezo” és „spiri” megközelítésben hívő jelentkezőket várunk. 


A képzés előreláthatóan 2020 tavaszán indul legközelebb.

MCPE Team Coach Képzés

A 80 órás, háromszor kétnapos,  gyakorlással és intervízióval támogatott képzés résztvevői képessé válnak a rendszerszemléletű team coaching hatékony alkalmazásával elősegíteni, hogy az együtt dolgozó vezetői és projekt teamek tagjai elkötelezettebbek legyenek a team küldetése iránt, hatékonyabban hozzanak döntéseket és oldjanak meg problémákat, agilisen és reziliens módon tudjanak megfelelni a gyorsan változó üzleti környezet kihívásainak. A képzés megismertet az alapelvekkel, a csoportok társas- és érzelmi dimenziójával, stratégiákat és eszközöket biztosít a team coaching megvalósításához. A vezetői – üzleti coach végzettséggel, vagy tréneri, facilitátori, szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk a részvételt. 

Miért minket válasszon?

A megrendelők körében ismert és elismert coach diploma

10 éve képzünk coachokat, több, mint 3000 óra képzési tapasztalat, egyetemi oktatásban, tanfolyamon és vállalati belső coach képzésben

Személyes figyelem, egyénre szabott visszajelzésekkel

Egy trükkre idomítás helyett komplex coaching eszköztár és szemlélet átadása

Megalapozott szakmai háttér (pszichológia, vezetési és szervezeti), nem "new age" és ezo maszlag

Nemzetközi coaching és coaching pszichológiai kapcsolatrendszer